Noves Oportunitats
  • Imprimeix

Noves Oportunitats

Si no tens cap titulació i no tens clar quin camí seguir t'acompanyem a construir el teu projecte professional d'una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys.

El programa Noves Oportunitats neix des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de recuperar les ganes d’aprendre dels milers de joves que, per motius diversos, no han trobat el seu lloc als instituts i que, per raó de la seva edat, són invisibles per a les empreses.

Partint d’aquesta base s’ha creat un model per fer sentir als joves que l’èxit no està renyit amb equivocar-se, i que continuar endavant no està renyit amb caure.

A joves d'entre 16 i 24 anys que no compten amb cap titulació.

- Itineraris flexibles a mig i llarg termini adaptats als requeriments de cada jove.

- Itineraris vinculats a l’entorn productiu, amb un ampli ventall d’opcions professionals i amb una orientació inicial que ajuda a conèixer les ocupacions abans de triar-les.

- Itineraris que incorporen tant formació professionalitzadora com de competències bàsiques i transversals.

- Acompanyament intensiu i proper al llarg de tot l’itinerari, fins i tot en els primers mesos d’inserció laboral o de retorn al sistema educatiu.

Hi ha un centre de Noves Oportunitats a prop teu!

 

 

Ells són un exemple. Ara és el teu torn!