Subcapcalera_FemOcupacioJoves
  • Imprimeix

Fem ocupació per a joves

T'oferim experiència professional mitjançant contracte laboral i la formació vinculada al contracte de treball.

És un programa que, mitjançant la contractació paral·lela a la formació, combina accions d’adquisició d’experiència professional en empreses amb d’altres de formació, orientació, tutorització i seguiment individualitzat. Es pretén estimular la contractació de persones joves que adquiriran una formació a mida de les necessitats de l’empresa on treballin.

El principal objectiu és millorar la qualificació professional dels joves a través de l’adquisició d’experiència laboral i més formació especialitzada, mitjançant la combinació d’un conjunt d’actuacions integrades que fomentin la inserció laboral en empreses

 

Persones joves d'entre 18 i 29 anys, en situació d'atur, que disposen del títol d'Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig. 

També a aquells joves que, malgrat no disposar d'alguna d'aquestes titulacions, disposen de la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics.

- Experiència professional mitjançant contracte laboral.

- Formació vinculada al contracte de treball.

- Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Convocatòria per a les entitats contractants

El termini màxim per presentar les sol·licituds és de 2 mesos des de la data d'inici del contracte laboral, i com a màxim fins al 7 de gener de 2019

Fem Ocupació per a joves a prop teu