• Imprimeix

T'ho recomano

El projecte singular Agrotreballa al Solsonès forma joves preparant-los perquè s'autoocupin en un dels sectors més estratègics del territori, el sector agrari. Expliquen la seva experiència a TV3:

Reencaminen el seu futur professional cap a les arts escèniques amb Fama, un projecte singular:

Catalunya Ràdio recull el testimoni de joves de la Garantia Juvenil que ja treballen:

Recull de notícies, articles i reportatges relacionats amb la Garantia Juvenil

La convocatòria 2015-2017 del programa d’orientació, formació, acompanyament i inserció laboral del centre formatiu Noves Oportunitats (CNO) de Girona ha permès atendre 429 joves d’entre 16 i 24 anys de les comarques gironines en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat.

En aquest període de dos anys, 206 joves han aconseguit un contracte laboral i 116 han retornat al sistema educatiu. Es tracta d’un total de 322 joves de la demarcació de Girona en situació de vulnerabilitat que s’han inserit al món laboral i educatiu.

 NovesOportunitats_Girona

Imatge publicada a El Punt Avui: joves que s'han incorporat al món laboral o estudis a través del programa CNO Girona Foto: Larita Comunicació.

Informació relacionada

Compromesos amb la millora continua i amb la intenció de compartir el treball que realitzen els joves del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona neix la revista “L’altre camí”.

Editada pels joves, la revista és un espai on compartir les experiències viscudes i els èxits assolits.

Llegeix aquesta primera edició i descobreix qui hi ha darrera del CNO, en quins territoris hi són, i les activitats que porten a terme.

 

Revista_AltreCami_CNO_Tarragona

Informació relacionada

L’article publicat al Diari de Tarragona “Gent que enterra l’etiqueta Ni-Ni” explica els bons resultats obtinguts pel Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona, amb el projecte Start, Formació i Feina per tu. El projecte a Tarragona ha ajudat a més de 300 joves, de 16 a 24 anys, a trobar un pla de vida.

El Centre de Noves Oportunitats és un projecte del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya amb finançament del Fons Social Europeu. L’objectiu del programa és afavorir la inserció dels joves en el mercat laboral i en la formació reglada.

 GJ_recomano

Imatge publicada al Diari de Tarragona: Un grup de joves en un curs de hostaleria. Foto: Lluís Milián

Informació relacionada

"He pogut trobar-me a mi mateixa"

Una jove explica com ha aconseguit un contracte de feina després d'haver-se inscrit a la Garantia Juvenil (Segre, 28/3/2017)

"És la primera feina en què se'm valora"

Un jove de 26 anys graduat superior en so explica com, amb la Garantia Juvenil, ha arribat a ser contractat per la companyia tecnològica Altran (El Punt Avui, 5/1/2017)

"El programa de Garantia Juvenil ha fet que m'adonés de qualitats que no sabia que tenia"

Testimonis de joves participants d'Apps Factory, en el marc dels Projectes Singulars de la Garantia Juvenil (El Periódico de Catalunya, 30/11/2016)

Data d'actualització:  27.09.2017