• Imprimeix

Vols treballar de pilot de drons? Curs Avançat de Pilot de RPAS i Filmació Professional amb empreses especialitzades i la Garantia Juvenil

El curs està dirigit a persones joves d'entre 18 i 29 anys inscrites a la Garantia Juvenil que volen convertir la seva passió pels drons en una professió en auge i amb gran projecció de futur

20/09/2016 14:09
Vols treballar de pilot de drons? Curs Avançat de Pilot de RPAS i Filmació Professional amb empreses especialitzades i la Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil ofereix a persones joves d'entre 18 i 29 anys i apassionades pel món dels drons la possibilitat de convertir la seva passió en una professió en auge i amb gran projecció de futur.

En el marc de l'acord amb empreses del sector tecnològic, el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) impulsa un Curs Avançat de Pilot de RPAS i Filmació Professional, que consisteix en el programa següent:

  • 60 hores de formació teòrica
  • 5 hores de teoria de l'aeronau
  • 4 hores de pràctica d'aprenentatge del pilotatge
  • 41 hores de formació especialitzada en filmació i fotografia

Un cop finalitzat el curs, les persones participants que hagin aprovat els exàmens i assistit al 100% de les sessions obtindran la certificació oficial de Pilot Avançat de RPAS de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

Per a més informació, podeu escriure a la següent adreça electrònica: projectetic.garantiajuvenil.soc@gencat.cat

La Garantia Juvenil és la iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC.

Les persones participants que aprovin el curs obtindran la certificació oficial de Pilot Avançat de RPAS de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA)