• Imprimeix

Més de 1.700 persones inscrites a la Garantia Juvenil a la demarcació de Lleida ja estan treballant

A finals de 2016, 3.906 persones s'havien inscrit a la demarcació de Lleida a la Garantia Juvenil, de les quals 2.632 havien participat en alguna actuació del SOC

27/03/2017 14:03
Més de 1.700 persones inscrites a la Garantia Juvenil a la demarcació de Lleida ja estan treballant

La directora del SOC, Mercè Garau, ha conegut experiències de joves amb la Garantia Juvenil.

Un total de 1.720 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil a la demarcació de Lleida ja estan treballant i donades d'alta a la Seguretat Social, segons el balanç d'aquesta iniciativa europea tancat a finals de 2016.

Fins l'any passat, 3.906 persones s'havien inscrit a la Garantia Juvenil a les comarques lleidetanes, de les quals 2.632 havien participat en alguna actuació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

A Catalunya, un total de 19.940 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil ja estan treballant i donades d'alta a la Seguretat Social. Fins ara, 55.803 persones s'han inscrit al programa, de les quals 43.259 han participat en alguna actuació del SOC.

Aquestes xifres les ha donat a conèixer la directora del SOC, Mercè Garau, a Lleida, on ha destacat "el paper pioner i capdavanter de Catalunya en l'aplicació de la Garantia Juvenil".

"El SOC ha implementat programes que estan permetent rescatar joves en situacions precàries perquè en el futur siguin menys vulnerables i tinguin més oportunitats en el mercat de treball", ha afirmat Garau.

Lleida Televisió ha recollit les declaracions de la directora del SOC i el testimoni d'una jove que es va inscriure a la Garantia Juvenil i ara està treballant.

 

 

La Garantia Juvenil és una iniciativa d'ocupació de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC.

A Catalunya, un total de 19.940 persones inscrites a la Garantia Juvenil ja estan treballant i donades d'alta a la Seguretat Social