• Imprimeix

Joves de la Garantia Juvenil creen 5 aplicacions mòbils i les presenten al Mobile World Centre

Es tracta de la jornada de cloenda d'Apps Factory, que s'emmarca en els Projectes Singulars de la Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

29/11/2016 08:11
Joves de la Garantia Juvenil creen 5 aplicacions mòbils i les presenten al Mobile World Centre

Dilluns 28 de novembre de 2016 persones joves inscrites a la Garantia Juvenil van presentar al Mobile World Centre les 5 aplicacions mòbils que havien creat amb Apps Factory.

Va ser la cloenda d'aquest projecte, que va servir perquè un jurat especialitzat seleccionés com a app amb més recorregut empresarial "Sons of Elements", un joc d'estratègia per a dos jugadors on l'objectiu és empènyer les peces del rival fora del taulell.

Davant l'atenta mirada de representants d'empreses del sector TIC, inversors, especialistes acadèmics i de recursos humans que necessiten professionals amb les competències i el talent per desenvolupar aplicacions mòbils, les persones joves participants d'Apps Factory van defensar els seus projectes. A banda de la proposta guanyadora, es van presentar les següents:

- "We Play": Et permet buscar i inscriure't a esdeveniments relacionats amb el teu esport preferit, o bé crear tu l'esdeveniment.

- "AGO Game": Un joc per desafiar la ment tot provant d'encaixar el màxim possible de figures al seu lloc i en un temps establert.

- "Market Help": Un buscador de productes alimentaris, tant locals com internacionals, que són difícils de trobar, per comprar-los guanyant temps i evitant intermediaris.

- "Divertychef": App educativa de cuina dirigida a infants a partir de 6 anys que els permet elaborar receptes a partir d'un conte dinàmic.

L'acte va incloure una ponència sobre el cas d'èxit de l'aplicació "Wallapop" a càrrec del seu CEO i cofundador, Agustín Gómez, i el seu Head of Design, Adrià Sánchez.

La jornada va comptar també amb la presència de la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, qui va destacar la importància d'iniciatives com Apps Factory per a l'orientació i la formació de joves.

La directora de Tadel Formació, l'entitat que desenvolupa Apps Factory, Cristina Fernández, va inaugurar l'acte, que va ser clos per la directora del Consorci de Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret.

Apps Factory s'emmarca en els Projectes Singulars de la Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC. Els Projectes Singulars s'adapten a les necessitats de cada territori, amb iniciatives de formació i orientació, d'emprenedoria, de mobilitat internacional o de contractació per a ocupacions concretes.

Un jurat especialitzat va decidir que l'app amb més recorregut empresarial és "Sons of elements", un joc d'estratègia on l'objectiu és empènyer les peces del rival fora del taulell