Apunta-t'hi
  • Imprimeix

Apunta-t'hi

Cos de l'article

Per inscriure't a la Garantia Juvenil des d'una Oficina Jove, pots fer-ho de dues maneres:

  • Directament, en una de les 30 oficines arreu de Catalunya que estan habilitades per fer la inscripció de manera immediata, és a dir, sense requerir codi d'activació. Aquí pots consultar quines són aquestes 30 oficines.

  • Mitjançant un codi d'activació. Per obtenir-lo, has de seguir els següents passos:

1. Descarrega i omple aquest formulari per definir un usuari i una contrasenya.

2. Porta aquest formulari a l'Oficina Jove que queda més a prop teu.

3. Un cop tramitada la teva sol·licitud rebràs, al correu electrònic amb el que t'has inscrit,  un codi d'activació (contrasenya d'un sol ús) que hauràs d'introduir en aquest lloc web i començar a omplir la teva inscripció al sistema de Garantia Juvenil.

 

Les persones que acreditin una discapacitat superior al 33% o aquelles en risc d’exclusió social poden fer directament la inscripció portant a una oficina de registre aquesta sol·licitud omplerta, conjuntament amb el document acreditatiu de la situació.

 

Pots inscriure't a la Garantia Juvenil acudint a l'Oficina de Treball que et correspon. Ho pots fer l'endemà mateix de trobar-te en situació d'atur i d'haver acabat els teus estudis.

Revisa aquí que compleixes tots els requisits.

Si tens DNI electrònic o certificat electrònic reconegut pots fer la teva inscripció directament aquí.

 

Les persones que acreditin una discapacitat superior al 33% o aquelles en risc d’exclusió social poden fer directament la inscripció portant a una oficina de registre aquesta sol·licitud omplerta, conjuntament amb el document acreditatiu de la situació.