• Imprimeix

Convocatòries de subvencions per a la contractació en pràctiques i ajuts al transport

Programes de contractació de joves en pràctiques i ajuts al transport de Noves Oportunitats, Singulars i Integrals

25/07/2017 10:07
Convocatòries de subvencions per a programes de la Garantia Juvenil 2017

El SOC impulsa convocatòries de subvencions per al desenvolupament de programes de la Garantia Juvenil, iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

Es tracta, d'una banda, d'ajuts destinats a incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació d'estudis superiors, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, i que no hagin participat al Programa a la Convocatòria de l’exercici 2016.

L'objectiu és millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

D'altra banda, el SOC obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts a les entitats que han estat beneficiàries dels programes de Noves Oportunitats, Programes Integrals i Projectes Singulars i que han finançat, mitjançant fons propis, les despeses de mobilitat dels joves vinculades a aquestes actuacions, sempre que així ho hagin previst les respectives convocatòries o clàusules contractuals.

Els contractes de treball en pràctiques són per un període de 6 mesos a jornada completa

Documentació i tràmits relacionats amb aquestes convocatòries