• Imprimeix

Joves de la Garantia Juvenil creen 4 aplicacions mòbils i les presenten al Mobile World Centre

Es tracta de la jornada de cloenda d'Apps Factory, que s'emmarca en els Projectes Singulars de la Garantia Juvenil

18/12/2017 09:12
Apps Factory

Divendres 15 de desembre persones joves inscrites a la Garantia Juvenil van presentar al Mobile World Centre les 4 aplicacions mòbils que havien creat amb Apps Factory.

Apps Factory és un projecte professional que té com a principal objectiu el descobriment de joves talents per acompanyar-los en la seva inserció en l'àmbit de les aplicacions APPs. 

Va ser  l’acte de cloenda d'aquest projecte, que va servir perquè un jurat especialitzat seleccionés com a app amb més recorregut empresarial "Coética Ecologia", un videojoc educatiu on els nens i nenes de 6 a 8 anys aprendran a ser respectuosos amb el medi ambient.  

Davant l'atenta mirada de representants d'empreses del sector TIC, inversors, especialistes acadèmics i de recursos humans que necessiten professionals amb les competències i el talent per desenvolupar aplicacions mòbils, les persones joves participants d'Apps Factory van defensar els seus projectes.

A banda de la proposta guanyadora, es van presentar les següents:

The Foodies: es tracta d’un videojoc de plataformes 2D per a dispositius mòbils on el menjar sa lluita contra el menjar ràpid per tal de salvar el món.

Dansu: és una plataforma que posa en contacte a ballarins i ballarines, i empreses que vulguin contractar el seu talent.

Cuddly: és una aplicació dirigida a les persones que tenen mascota, per tal que puguin gestionar totes les seves necessitats.  

La directora de Tadel Formació, l'entitat que desenvolupa Apps Factory, Cristina Fernández, va inaugurar l'acte i la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, va fer la cloenda.

Apps Factory s'emmarca en els Projectes Singulars de la Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del SOC. Els Projectes Singulars s'adapten a les necessitats de cada territori, amb iniciatives de formació i orientació, d'emprenedoria, de mobilitat internacional o de contractació per a ocupacions concretes.

Apps Factory és un projecte professional enmarcat en els Projectes Singulars de la Garantia Juvenil que té com a principal objectiu el descobriment de joves talents per acompanyar-los en la seva inserció en l'àmbit de les aplicacions APPs