• Imprimeix

Aquesta setmana comença el procés de selecció per contractar gairebé 1.400 joves titulats inscrits a la Garantia Juvenil

Es tracta de contractes de 6 mesos per treballar en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori

01/10/2018 11:10
Pràctiques joves titulats

La Garantia Juvenil ofereix 1397 contractes per a persones joves que tenen titulació universitària, o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat.

Es tracta de contractes en pràctiques per treballar en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori.

La persona jove interessada en ser contractada ha de complir els següents requisits:

  • Estar inscrita al sistema de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrita com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari, de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat que habiliti per a l'exercici professional. 
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Així mateix, a través de les oficines del SOC s’informarà als joves interessats que compleixin els requisits citats sobre les places ofertades per part de 330 Ajuntaments, 41 Consells Comarcals i 227 Entitats Sense Ànim de Lucre.

Per a més informació us podeu adreçar a l'Oficina de Treball que us correspon.