• Imprimeix

"Èpica i Singular", programa subvencionat pel SOC, estará present al III Fòrum d’Arts Escèniques Aplicades

El Fòrum planteja les arts escèniques com una eina per al foment de la creativitat, l’apoderament, la transformació social i la generació de talent

30/10/2017 08:10
Èpica i Singular

El proper 17 i 18 de novembre tindrà lloc a l’Institut del Teatre el III Fòrum d’Arts Escèniques Aplicades.

Aquesta tercera edició centra la seva mirada en la funció i capacitat de les arts escèniques en l’educació.

Partint d’un concepte d’educació més ampli del que té lloc dins d’una aula o en el sistema reglat, el Fòrum planteja les arts escèniques com una eina per al foment de la creativitat, l’apoderament, la transformació social i la generació de talent.

En aquest context, es mostrarà el projecte “Èpica i Singular”, subvencionat pel SOC en el marc dels programes de la Garantia Juvenil finançats per la Iniciativa Europea d’Ocupació Juvenil.

Aquesta experiència d’ocupació, desenvolupada per l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona, la Fura dels Baus i la Fundació Laboral de la Construcció, i en la qual van participar 30 joves d’entre 18 i 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil, ofereix un treball d’habilitats i competències personals i professionals en un escenari únic i diferent al que fins ara els participants estaven habituats.

En aquesta línia, la línia d’ocupació del projecte va consistir en preparar entre tots els joves participants un projecte artístic guiat tant per La Fura dels Baus com per altres professionals de les arts escèniques, la ciència i la tecnologia.

Així mateix, el Fòrum comptarà amb diverses ponències i tallers per tal de fomentar la reflexió sobre la funció i la capacitat de les arts escèniques en l’educació; dos dies d’aprenentatge compartit des d’un vessant molt pràctic. 

Un projecte artístic guiat tant per La Fura dels Baus com per altres professionals de les arts escèniques, la ciència i la tecnologia