• Imprimeix

La nova convocatòria d'ajuts per al programa TLN Mobilicat sortirà abans de l'estiu

Se'n preveu la publicació de la resolució i l'ordre de bases a finals d'aquest mes de maig o a principis de juny

28/04/2017 11:04
La nova convocatòria d'ajuts per al programa de pràctiques a Europa TLN Mobilicat sortirà abans de l'estiu

 

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) està ultimant els detalls de la nova convocatòria d'ajuts per al finançament de les accions del programa TLN Mobilicat.

Es tracta d'un programa adreçat a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil, iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, per oferir-los serveis d'orientació i capacitació lingüística i intercultural com a elements previs i preparatoris per a l'adquisició d'experiència laboral pràctica en un país de la Unió Europea.

Un cop superada la fase de preparació i la capacitació es realitza un període de pràctiques professionals no remunerades en països de la Unió Europea.

La convocatòria d'enguany contemplerà un període d'actuació que duplica el de la darrera: es podrà desenvolupar el programa des de l'1 de setembre del 2017 fins al 30 de setembre del 2018.

Es preveu la publicació de les corresponents resolució i ordre de bases a finals d'aquest mes de maig o a principis de juny.

El termini de presentació de sol·licituds serà de dues setmanes a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC.

El període d'actuació del programa es duplica i serà de l'1 de setembre de 2017 al 30 de setembre de 2018