Què t'oferim
  • Imprimeix

Necessites reforçar la teva formació o experiència?

Una bona formació i fer pràctiques en una empresa per adquirir experiència milloren les possibilitats laborals.

Sigui quina sigui la teva situació, la Garantia Juvenil t'ofereix diversos programes que s'adapten a les teves necessitats.

T'ajudem a definir el teu objectiu professional i a dissenyar un projecte personal en què escullis la formació que més t'interessa i puguis fer unes pràctiques a una empresa o accedir a un lloc de feina.

A qui va dirigit?

A joves que necessiten reforçar la seva formació o fer unes pràctiques a una empresa per adquirir experiència

Si no tens cap titulació, no estàs estudiant, no treballes i no tens clar quin camí seguir, la Garantia Juvenil et vol ajudar amb el programa de Noves Oportunitats.

Descobreix què és el que realment t’agrada, marca’t  un objectiu professional que t’il·lusioni de veritat i dissenyarem plegats un pla per aconseguir-ho. Tria la formació que millor s’adapti al que necessites i prepara’t per arribar allà on et proposis.

 

T’acompanyem a construir el teu projecte professional d’una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys.

Sigui quin sigui el teu punt de partida, amb els Programes Integrals t’orientem de manera individualitzada, i t’oferim formació i pràctiques en empreses, tot posant èmfasi en el teu potencial com a persona jove. Et farem un itinerari a mida, que pot durar entre 3 i 9 mesos, en funció de les teves necessitats.

La Garantia Juvenil disposa de projectes Singulars adaptats a les necessitats de cada comarca. Hi ha iniciatives de formació i orientació, d'emprenedoria, de mobilitat internacional, o de contractació per a ocupacions concretes.

Consulta aquí quins Projectes Singulars tens a prop i s'adapten millor al que busques.

El programa Joves per l’Ocupació t’ofereix formació professional durant aproximadament 12 mesos perquè puguis aconseguir un contracte laboral. Disposem de més de 2.000 places per a joves d’entre 16 i 24 anys (o menors de 30 amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%). És una iniciativa indicada especialment per a persones joves que no tenen el títol d’ESO i/o amb poca (o sense) experiència professional, i que volen reprendre la seva formació.

Millora la teva ocupabilitat i competències amb formacions relacionades amb les TIC, perquè dominis perfectament les eines tecnològiques més utilitzades actualment, o aprofundeixis coneixements en les principals llengües estrangeres.

 

 

 

 

 

 

 

Data d'actualització:  19.01.2017