Què t'oferim
  • Imprimeix

Si necessites formació i experiència professional

Cursos del SOC de formació professional per a l'ocupació

Al cercador de cursos del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) trobaràs centenars de cursos (presencials i en línia) de formació professional per a l'ocupació, per a un gran ventall d'especialitats.

És una formació de qualitat, especialitzada, adaptada a tu i a les necessitats de les empreses i del territori. Amb aquesta formació podràs obtenir certificats de professionalitat, vàlids a tot l'estat espanyol, que acreditin que ets una persona qualificada per a la feina que vols fer.

Els cursos són totalment subvencionats, sense cap cost per a tu.

 

writing_petita

Si no tens titulació

Quadrat_gencat Si no tens cap titulació i no tens clar quin camí seguir, amb el programa de Noves oportunitats de la Garantia Juvenil t'acompanyem a construir el teu projecte professional d'una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys

Pendent publicació convocatòria 2018.

 

Quadrat_gencat Així mateix, amb el programa Joves per l'ocupació podràs fer pràctiques en empreses o obtenir un contracte laboral, i adquirir el graduat d'ESO o continuar la formació. 

 

 

Quadrat_gencat Els Programes Integrals, amb un itinerari a mida de les teves necessitats, inclouen formació especialitzada perquè puguis reprendre els teus estudis, i col·laboracions amb empreses perquè puguis tenir experiència professional.

Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

 

Prepara't per treballar d'allò que més t'agrada

Quadrat_gencat Els Projectes singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. S'adapten a les necessitats de joves, empreses i territori per oferir-te formació especialitzada, orientació, suport a l'emprenedoria, mobilitat internacional i/o contractació per a ocupacions concretes.

Vols treballar en el món de la pagesia? O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, cervesa artesana, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

 

 

Quadrat_gencat Pel que fa al sector tecnològic, que té gran projecció de futur, amb la Garantia Juvenil, gràcies a un conveni amb importants empreses tecnològiques a Catalunya, s'han dut a terme iniciatives com ara cursos de pilotatge de drons o per a Javascript i Angular i de Programació Tècnica per a Android i iOS. Si tens interès en aquest àmbit, demana'ns-en més informació

Data d'actualització:  10.03.2017

 

Podeu consultar els textos legals que regulen els ajuts i subvencions per a l'execució d'aquests programes i recursos a l'apartat Legislació i documentació d'interès.

Aquells programes i recursos finançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu estan marcats amb l'emblema de la Unió Europea