Què t'oferim
  • Imprimeix

Si busques suport per a emprendre

Ajuts i subvencions si et dónes d'alta al règim de treballadors autònoms

Si et dónes d'alta al règim especial de treballadors autònoms durant 12 mesos ininterrumputs pots obtenir un ajut econòmic de fins a 9.080,40 €. 

T'ho expliquem a l'Àrea d'Empreses.

Projectes singulars

Els Projectes singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. S'adapten a les necessitats de joves, empreses i territori per oferir-te, entre d'altres, formació especialitzada, orientació i suport a l'emprenedoria.

Vols treballar en el món de la pagesia? O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

 

T'acompanyem en el projecte d'emprenedoria

A través de la Xarxa Emprèn, t'oferim assessorament, seguiment individualitzat i formació centrada en habilitats empresarials.

Data d'actualització:  10.03.2017

 

Podeu consultar els textos legals que regulen els ajuts i subvencions per a l'execució d'aquests programes i recursos a l'apartat Legislació i documentació d'interès.

Aquells programes i recursos finançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu estan marcats amb l'emblema de la Unió Europea