Què t'oferim
  • Imprimeix

Vols treballar?

T'ajudem en el procés de recerca de feina i t'oferim l'oportunitat de fer pràctiques a una empresa o aconseguir un contracte laboral. La Garantia Juvenil també compta amb un programa que et permet fer pràctiques a qualsevol país de la Unió Europea.

A qui va dirigit?

A persones joves formades que busquen accedir al mercat laboral

En els Espais de Recerca de Feina podràs trobar assessorament, recursos i eines que t'ajudaran en el procés de recerca de feina. Tens a la teva disposició un equip de professionals que et donarà suport en tot moment.

LNT Mobility és un projecte europeu destinat a persones joves en situació d’atur i inscrites al programa Garantia Juvenil. A través d’aquesta iniciativa podràs fer pràctiques per un temps mínim de 2 mesos en empreses de qualsevol país de la Unió Europea.

Si ets seleccionat, rebràs preparació prèvia a l’estada a l’estranger, tindràs assignat un tutor o mentor amb qui podràs comptar en tot moment durant l’experiència, i se’t farà un seguiment posterior a les pràctiques.

El programa Fem Ocupació per a Joves et permet obtenir una qualificació a través d’una contractació. És a dir, alhora que et formes, adquireixes experiència professional. T’orientem i un tutor et fa un seguiment individualitzat.

Data d'actualització:  19.01.2017