Què t'oferim
  • Imprimeix

Si ja estàs a punt per treballar

Treballa d'allò que més t'agrada

Quadrat_gencat Els Projectes Singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. Vols treballar en el món de la pagesia? O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, cervesa artesana, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

 

 

Quadrat_gencat Pel que fa al sector tecnològic, que té gran projecció de futur, amb la Garantia Juvenil, gràcies a un conveni amb importants empreses tecnològiques a Catalunya, s'han dut a terme iniciatives com ara cursos de pilotatge de drons o per a Javascript i Angular i de Programació Tècnica per a Android i iOS. Si tens interès en aquest àmbit, demana'ns-en més informació

 

Quadrat_gencat El programa Fem Ocupació per a Joves et permet formar-te alhora que adquireixes experiència amb un contracte laboral. Cal que tinguis entre 18 i 29 anys i el títol d'ESO, batxillerat, o d'un cicle formatiu de grau mitjà.

  

Experiències professionals en països europeus

Quadrat_gencat LNT Mobility et permet fer pràctiques per un temps mínim de 2 mesos a qualsevol país de la Unió Europea en empreses que necessiten personal format en les especialitats d'aquest programa. Si et seleccionen, rebràs preparació prèvia a l'estada a l'estranger i se't farà un seguiment posterior a les pràctiques. 

 

 

Quadrat_gencat Igualment, els Projectes Singulars ofereixen formació especialitzada, orientació i projectes de mobilitat internacional en empreses que requereixen personal qualificat per a ocupacions concretes. Consulta aquí quins Projectes singulars tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

 

 

Quadrat_gencat A les oficines de treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, gràcies a la Xarxa EURES, t'ajudarem en el procés de recerca de feina per treballar en d'altres països europeus. Més informació.

Suport a la recerca de feina

En els Espais de recerca de feina podràs trobar assessorament, recursos i eines que t'ajudaran en el procés de recerca de feina. 

 

Feina Activa

Al portal de Feina Activa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya hi trobaràs ofertes de feina, entre les quals aquelles que demanen com a requisit haver fet la inscripció a la Garantia Juvenil.

Data d'actualització:  10.03.2017

 

Podeu consultar els textos legals que regulen els ajuts i subvencions per a l'execució d'aquests programes i recursos a l'apartat Legislació i documentació d'interès.

Aquells programes i recursos finançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu estan marcats amb l'emblema de la Unió Europea